Simple raspunsruri..!

Intr-un moment de relaxare , mam gandit la o chestie foarte interesanta..Cati dintre noi am avea curajul sa raspundem sincer la niste ” amarate de intrebari „? Intrebari simple care cu siguranta te pot caracteriza..pe tine ca om …ca persoana ….Sunt sigura de faptul ca toti ar raspunde dar, nu ar spune adevarul,.. poate doar daca sunt pusi sub protectia ANONIMATULUI.!!!
Eu una as incerca sa imi pun zilnic intrebari , in loc sa am raspunsuri la aproape orice. Sau ,dupa fiecare raspuns, as mai incerca un „dar, …daca ar fi invers ”
Va invit pe toti cei care ” imi accesati „asa numitul blog sa raspundeti la cateva intrebari , dar fara Minciuni..asa ca si cum e ultima sansa pe care o aveti ca sa treceti , ca la jocuri , ..la nivelul urmator.Cine nu e sincer nu trece si asta nu pentru ca asa vreau eu , ci pentru ca zidul de care v-ati izbi ar fi chiar …minciuna voastra. Sau …lipsa de Curaj..!!
Sunt intrebari care vin peste noi ,dar le ducem cu vorba , sunt intrebari la care nimeni nu poate raspunde in locul nostru…..Uneori nici noi nu putem raspunde, Inca …..!

1. Cand ai simtit ca parintii tai au fost cu adevarat mandri de tine.?
2.Pe cine ai dezamagit cel mai tare?
3.Care este cel mai frumos vis pe care l-ai pierdut pe drum ?
4.Ce crezi ca e cel mai enervant la tine , in ochii celor dragi?
5.Care e cel mai groaznic lucru pe care l-ai face pentru bani?
6. Cand ti-a fost cel mai greu sa spui adevarul ?
7.In fata cui te simti cel mai pierdut, blocat, emotionat?
8.Ce nu i-ai putea ierta niciodata omului pe care-l iubesti?
9.Care e cel mai bun lucru de facut ,, dupa sex .? :)))
10.In ce an al vietii tale ai simtit ca te-ai schimbat cel mai mult?
Intrebarile despre noi nu sunt niciodata de ajuns. Raspunsurile cateodata,.. insa, sunt suficiente ca sa ne duca mai departe , acolo , unde am vrea defapt sa ajungem , daca ne-am preocupa mai mult de noi insine, decat de altii…

Lasă un comentariu