Ce viata !!

Ce este viata si ce suntem noi ? niste intrebari pe care cred ca toti ni le punem la un moment dat.  Este o piesa de teatru ieftina, iar noi suntem niste marionete care jucam pe aceea muzica pe care o canta altii? Dar oare cei care „ne canta” nu isi dau seama ca suntem oameni cu suflete, cu sentimente …si tot ce se intampla in jurul nostru ne afecteaza intr-un fel sau altul: ..radem..plangem..zambim…ne intristam….! Ce frumoasa ar fi viata fara dezamagiri si deziluzii, si cel mai important lucru fara Suferinta! Dar atunci viata ni s-ar parea un vis , iar noi stim ca atunci cand visam avem dreptul la orice, ne permitem sa fim cine vrem , ne permitem sa facem ce vrem , ne permitem tot. Cu totii ne dorim ca visele sa devina realitate… dar vezi atunci cand deschizi ochii globul fermecat se sparge, dorintele se risipesc , iar incet incet totul dispare! Noi oamenii avem posibilitatea sa reactionam, sa luam decizii, iar totodata sa ni le si asumam. Dar noi preferam sa urmam calea cea mai scurta : luam decizii dar nu ne gandim la ce va urma, si apoi aruncam vina pe asa zisul Destin. Tot ce se intampla se intampla cu o „logica”, dar ce bine ar fi sa gasim logica fiecarui lucru, fapt, gest., lucru..etc..! nu e asa?

2 gânduri despre „Ce viata !!

  1. Andrei

    Ai dreptate cu asa zisul destin… e doar o scuza inventata la un moment dat de cineva ca sa se disculpe. Pana la urma, aproape totul e rezultatul deciziilor si actiunilor noastre ( nu numai, e drept, ci si a mediului si a celor din jur intr-o masura mai mica). Mor cand aud vorbe de genul „Asa a fost sa fie” sau „asa mi-a fost scris”. Bullshit! Dar no….oameni suntem, e mai usor sa dam vina pe o forta exterioara decat sa ne asumam un esec. Dar cand vine vorba de vreun succes, atunci clar e meritul nostru… Suntem cam ipocriti uneori.

  2. xd90europe

    Nu exista coincidente, iar depsre DESTIN .. tu ti-l alegi! El exista intr-o oarecare masura .. dar totul pleaca de la decizii, iar decizile pleaca din MINTE!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s